Anneler Günü

Anneler Günü -AK Parti Çorum Milletvekili Bağcı: "Anne koşulsuz sevgi ve şefkat demektir"


ÇORUM (A.A) - AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, anneliğin, karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar kutsal bir görev ve yüce bir duygu olduğunu belirterek, "Anne koşulsuz sevgi ve şefkat demektir" dedi.
     Bağcı, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, ailenin temel direği olan annelerin, hiç eksilmeyen bir sevginin, sonsuz bir sabrın, fedakârlığın, iyiliğin, şefkatin, merhametin timsali olduklarını belirtti.
     "İlk öğretmenimiz, yol göstericimiz, yılmaz koruyucumuz, en büyük destekçimiz ve yaşamdaki en değerli hazinemiz olan annelerimiz sevgilerin ve mutlulukların en güzeline layıktır" ifadelerini kullanan Bağcı, şunları kaydetti:
     "Annelik, karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar kutsal bir görev ve yüce bir duygudur. Kısacası anne, koşulsuz sevgi ve şefkat demektir. Dünyayı sevgiyle yoğuran ve anlamlı kılan, baş tacımız, en değerli varlıklarımız annelerimize verdiğimiz değeri, duyduğumuz sevgiyi ve yalnız olmadıklarını göstermek için önemli bir fırsat olan Anneler Gününü bir kez daha tebrik ediyor, annelerimizin yılın sadece bir gününde değil, 365 gününde de hatırlanması dileğiyle tüm annelerimize sevgilerimi ve saygılarımı iletiyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum."
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER