Antakya Belediye Başkanı Savaştan ziyaret

Antakya Belediye Başkanı Savaştan ziyaret


HATAY (A.A) - Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, birlik, beraberlik ve dayanışma ziyaretleri kapsamında Odabaşı beldesinde Kavaslı Mahallesini ziyaret etti.
     Savaş, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, dernek üyesi mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Özellikle alt yapı konusunda yapılan kalıcı hizmetlerin öneminden bahseden Savaş, cadde ve sokakların güzelleştirilmesi, yeni oluşturulan sosyal yaşam ve yeşil alanların sayısında gözle görünen artışlar olduğunu ifade etti.
     Yaklaşık 20 aydır ilçeleri, beldeleri, köyleri ve mahalleleri ziyaret ederek birlik, beraberlik ve dayanışma çatısı altında vatandaşlarla bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini vurgulayan Savaş, Memleketimizin barış ve huzur ortamı için, ay yıldızlı bayrağımızın en yüksek noktada dalgalanması için dayanışma, birlik, beraberlik duygularımızın daha da pekişmesi adına bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretler Hatayımızın huzur ve barış ortamına katkı sağlamaktadır dedi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odabaşı Beldesi Kavaslı Mahallesi Muhtarı Bedi Önal da, mahalle hakkında Antakya Belediye Başkanı Savaşa bilgi verdi.
    
     Muhabir: İsmihan Özgüven
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Antakya Belediye Başkanı Savaştan ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER