Antakya Belediye Başkanı Savaş basın mensuplarıyla

Antakya Belediye Başkanı Savaş basın mensuplarıyla bir araya geldi


HATAY (A.A) - Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Payas, İskenderun, Dörtyol ve Erzinde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Savaş, Payas Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda 47 aydan bu yana Antakyada yaptığı hizmetleri sunum eşliğinde basın mensuplarıyla paylaştı, önümüzdeki süreç için planlanan projelerini anlattı.
     Toplantıda basın mensuplarının Antakyada yapılan hizmetlerle ilgili sorularını yanıtlayan Savaş şöyle devam etti:
     Büyükşehir uygulaması Hatayı bütünler. Ulaşım, altyapı, mezarlık, içme suyu gibi temel hizmetler seçimden sonra büyükşehir belediyesi tarafından yapılacak. Esas ana omurga işleri büyükşehir yapacak. Büyükşehir ile Hataya 409 milyon lira ekstra para gelecek. Bu ekstra parayla yılda 50 stat yapılır. Bizler sınırlara takılıp kalmıyoruz. Herkesin de bu şekilde bakması lazım. Büyükşehir daha çok hizmet, daha çok yatırım demek. Şehrin her metrekaresine en ücra köşesine kadar daha çok hizmet demek. Bizlerle denk nüfustaki ve denk coğrafyadaki şehirler almış başını gitmiş durumda. Büyükşehirle birlikte vizyonumuzu en üst seviyelerde tutarak bu şehirleri kısa sürede yakalamamız ve her alandaki zengin potansiyelimizle geçmemiz gerekiyor. O yüzden büyükşehir Hataya çok büyük artılar sağlayacaktır.
    
     Muhabir: Emin Sansar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Antakya Belediye Başkanı Savaş basın mensuplarıyla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER