Antalyada sıcak hava

Antalyada sıcak hava -Hava sıcaklığının 36 derece, nem oranının ise yüzde 60lara ulaştığı Antalyada yerli ve yabancı turistler su parklarında serinlemeye çalıştı


ANTALYA (A.A) - Antalyada hava sıcaklığının 36 derece, nem oranını ise yüzde 60lara ulaşması nedeniyle bunalan yerli ve yabancı turistler su parklarında serinlemeye çalışıyor.
     Nem oranının yüzde 60 seviyelerine ulaştığı kent merkezinde yerli ve yabancı turistler sahillerde ve su parklarında serinlemeye çalışıyor.
     Antalya Meteoroloji Bölgesel Tahmin Merkezi yetkilileri, hava sıcaklığının 36, deniz suyu sıcaklığının ise 26 derece ölçüldüğünü Antalyada nem oranının akşam saatlerinde yüzde 80lere kadar çıkabileceğini bildirdi.
     Yetkililer, hafta boyunca yağış beklenmediğini ifade ettiler.
     Öte yandan Dedeman Aguaparkta serinlemeye çalışan ve çoğunluğunu Rus ve İranlı turistlerin oluşturduğu tatilciler, kaydıraklarda ve dalga havuzunda eğlenerek serinlemeye çalıştılar.
     Rus turist Anna Bondar, Antalyayı sıcaklık nedeniyle tercih ettiklerini belirtti. Sıcak nedeniyle zamanların büyük bir kısmını sahilde veya su parklarında geçirmeye çalıştıklarını ifade eden Bondar, Sıcaklar bunaltıyor, ama biz seviyoruz dedi.
     Türk tatilci Ezgi Alptekin de deniz suyunun tuzlu olması nedeniyle Aguaparkta serinlemeye çalıştığını söyledi.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada sıcak hava Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER