Antalyadaki irtikap iddiası

Antalyadaki irtikap iddiası -İrtikap iddiasıyla gözaltına alınan AKEDAŞ Manavgat İşletme Müdürü Müdürü ve Müdür Yardımcısı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı


ANTALYA (A.A) - İrtikap iddiasıyla gözaltına alınan AKEDAŞ Manavgat İşletme Müdürü Müdürü ve Müdür Yardımcısı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Manavgat ilçesinde irtikap iddiasıyla gözaltına alınan Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ (AKEDAŞ) Manavgat İşletme Müdürü M.E. ile Müdür Yardımcısı M.U, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     M.E. ile M.U, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     M.Enin avukatı Yüksek Yılmaz, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, müvekkili M.Enin delil yetersizliğinden dolayı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını söyledi.
     M.Unun avukatı Ömer avcı ise müvekkilinin suçu işlediğine dair herhangi bir teknik takip bulunmadığından serbest bırakıldığını kaydederek, müvekkilinin bugüne kadar herhangi bir soruşturma geçirmediğini söyledi.
     Manavgatta dün bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, AKEDAŞ Manavgat İşletme Müdürlüğüne operasyon düzenlemiş, operasyon kapsamında İşletme Müdürü M.E. ve Müdür Yardımcısı M.U, irtikap iddiasıyla gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyadaki irtikap iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER