Antalyadaki trafik kazası

Antalyadaki trafik kazası -Antalya-Kemer karayolunda devrilen servis minibüsünde yaralanan 14 otel çalışanının tedavileri sürüyor


ANTALYA (A.A) - Antalyada devrilen servis minibüsünde yaralanan 14 otel çalışanının tedavilerinin sürdüğü bildirildi.
     Antalya-Kemer karayolu Topçam mevkisinde, Murat Akın kullandığı 07 GZ 036 plakalı servis minibüsünün devrilmesi sonucu yaralananların, Güngör Aşkın, Osman Şimşek, İsa Özaslan, Aysel Taşkın, Vildan Arar, Özcan Cilvez, Yılmaz Panay, Kürşat Karayalçın, Bilal Aslan Batoğlu, Halil Güleç, Zeynep Velioğlu ve Erhan Tosun ile kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi olduğu belirlendi.
     Yaralıların tedavilerinin Akdeniz Üniversitesi Hastanesi, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi ve kentteki özel hastanelerde sürdüğü kaydedildi. Yaralılardan Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Güngör Aşkın ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Osman Şimşek ve İsa Özaslanın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
     Kemer ilçesindeki bir otelin çalışanlarını taşıyan servis minibüsü, bu sabah Topçam mevkisinde yolun kenarındaki su kanalına devrilmiş, kazada 14 kişi yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Sefa Karacan / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Antalyadaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER