Antalyadan Suriyelilere 135. yardım tırı

Antalyadan Suriyelilere 135. yardım tırı -Kimse Yok mu Derneği tarafından Kış geldi...Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyası kapsamında Antalyadan 135. yardım tırının gönderileceği belirtildi


ANTALYA (A.A) - Kimse Yok mu Derneği tarafından Kış geldi...Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyası kapsamında Antalyadan 135. yardım tırının gönderileceği belirtildi.
     Kimse Yok mu Derneği Antalya Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Uyaroğlu, açlık bölgesinin bulunduğu bölgelere yönelik yapılan yardımlara ara vermeden devam ettiklerini söyledi.Kış geldi...Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyası kapsamında Antalyalı yardımseverlerin desteğiyle bir tır dolusu malzeme hazırladıklarını anlatan Uyaroğlu, bu tırın Antalya şubesince hazırlanan 135. yardım tırı olduğunu ifade etti.
     Uyaroğlu, yardımların Hatayın Yayladağı ve Reyhanlı ile Gaziantepin merkez ve Nizip ilçeleri, Batman, Kilis, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Osmaniyedeki Suriyelilere umut olacağını vurguladı.
     Suriyelilere öncelikli olarak gıda yardımı yapıldığını ifade eden Ramazan Uyaroğlu, Ayrıca ev ihtiyacının karşılanması, giyim, sağlık ve temizlik malzemesi de yardım başlıklarını oluşturuyor. Yaptığımız yardımlar 22 milyon lirayı aştı. Kış nedeniyle yaşam şartları oldukça zorlaştı. Bölgede hala un, temel gıda maddeleri, çocuk beziyle temizlik malzemesine acil ihtiyaç var dedi.
     Suriyeliler için gönderilen 135. yardım tırında çok sayıda battaniye, giyim, çocuk bezi, ayakkabı ve çeşitli sağlık malzemeleri bulunduğu kaydedildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Antalyadan Suriyelilere 135. yardım tırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER