Antalya Sağlık Müdürü Bilginden Balcıya kutlama

Antalya Sağlık Müdürü Bilginden Balcıya kutlama


ANTALYA (A.A) - İl Sağlık Müdürü Dr. Adem Bilgin, Sağlık Bakanlığının düzenlediği Sevgi En İyi İlaçtır yarışmasında kısa film dalında Jüri Özel Ödülü alan Ahmet Balcıyı kutladı.
     Bakanlığın bu yıl ilk kez düzenlediği kısa film, fotoğraf ve öykü yarışmasında kısa film dalında Jüri Özel Ödülüne layık görülen Balcı, ödülünü 14 Mart Tıp Bayramı programında Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlunun elinden aldı.
     Bilgin, Sağlık Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi görevlisi Balcıyı aldığı dereceden dolayı kutladı. Antalyanın mart ayı başında düzenlenen organizasyonla organ bağışı konusunda Guinness Dünya Rekorları Kitabına girmeye hak kazandığını anlatan Bilgin, Ahmet kardeşimizin ülke çapında bir başarıya imza atması sevincimizi ikiye katladı. Çektiği kısa filmi önce bizlerle paylaştı. Oldukça beğenmiştik. Ödül alması hepimize gurur yaşattı. Kendisini başarısından ötürü kutluyor başarılarının devamını diliyorum dedi.
     Balcı ise yarışmanın sağlık çalışanlarının hastaları iyileştirme sürecinde yaptığı katkıları konu aldığını anlatarak, şöyle konuştu:
     Çalışanın hastalarının her zaman hastanede olmayacağını, çalışanların ailelerinde de bazı hastalıkların yaşanabildiğini, bu nedenle zorluklarla karşılaşılabileceğini göstermek istedim. Filmim, kardeşlerimin hastalıkları nedeniyle 15 yıl boyunca yaşadığım psikolojik travmayı ve ailemdeki bazı olayları konu alıyor. Çoğunlukla arşiv görüntülerinden kullanarak yaptığım filmin ödül kazanması bana büyük gurur yaşattı. Sayın müdürüme, şubeme ve tüm Antalya Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya Sağlık Müdürü Bilginden Balcıya kutlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER