ANTDOB, kasım ayında 20 eserle sahnede

ANTDOB, kasım ayında 20 eserle sahnede


ANTALYA (A.A) - Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), gelecek ay 20 temsil gerçekleştirecek.
     ANTDOBdan yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni sanat sezonunda renkli bir repertuvarla perdelerini açan topluluk, kasım ayında opera, bale, modern dans, müzikal, konser ve çocuk oyunu olmak üzere 20 temsille sanatseverlerin karşısında olacak.
     Topluluk, Bir Yaz Gecesi Rüyası adlı bale eserini 1 ve 3 Kasım tarihlerinde sanatseverlerle buluşturacak. 6 ve 8 Kasımda Puccininin sevilen eseri Toscayı sahneleyecek topluluk, 10 Kasımda da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün ölümünün 74. yılı anısına konser verecek.
     Victor Hugonun romanından uyarlanan Notre Dameın Kamburu balesi, 13 ve 15 Kasım tarihlerinde izlenebilecek. ANTDOB sanatçıları 17 ve 27 Kasımda Figaronun Düğünü, 24 Kasımda Satılmış Nişanlı operalarını, 30 Kasımda ise Türküyem müzikalini sahneleyecek.
     Ünlü sufi dansçı Ziya Azazinin solist olarak sahne aldığı Mevlananın Çağrısı adlı bale, 20 ve 22 Kasımda sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
     Topluluk 2 ve 29 Kasımda ise müze konserleri verecek. Kuklacı, 1 Piyano 4 Solist, Haydi Çocuklar Operaya ve Mavi Enstrüman ise bu ay çocuklar için düzenlenecek etkinlikler arasında yer alacak.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ANTDOB, kasım ayında 20 eserle sahnede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER