Antrenör ve futbolcular maça çıkmadı takım

Antrenör ve futbolcular maça çıkmadı takım şampiyonluğu kaçırdı -Kastamonuda U-19 liginde mücadele eden Ormanspor, antrenör ve teknik direktörü maça çıkmayınca şampiyonluğu en yakın rakibine kaptırdı


KASTAMONU (A.A) - Kastamonuda U-19 liginde mücadele eden Ormanspor, antrenör ve teknik direktörü maça çıkmayınca ligin bitimine bir hafta kal şampiyonluğu en yakın rakibine kaptırdı.
     Edinilen bilgiye göre, U-19 liginde şampiyonluk mücadelesi veren ve en yakın rakibinin 2 puan önünde bulunan Ormanspor, hafta sonunda ligde hiç bir iddiası bulunmayan Tosya Belediyespor ile karşılaşacaktı.
     Maç günü takımı Tosyaya götürecek minibüse oyuncular ve kulüp yetkilileri binerken, takımın antrenörü Ali Atalay, Kulübün Futbol Şube Sorumlusu ve kafile başkanı Erol Tekini telefonla arayarak maça gelmeyeceğini söyledi.
     Bu durum karşısında kulüp yöneticileri antrenör olmadan maça çıkma kararı aldı. Tosyaya doğru hareket eden minibüs takım oyuncuları tarafından durduruldu. Hocamız olmadan bizde maça çıkmayız diyen sporcular da, minibüsten inerek karşılaşmaya çıkmadılar.
    
     -Şampiyon olma ihtimalimiz kalmadı
    
     Kastamonu Orman Spor Kulübü Başkanı İlhan Genç, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, hiç kimsenin Orman Bölge Müdürlüğünün spor kulübü olan Ormansporun üzerinde olmayacağını belirtti.
     Gençlere önem veren ve onlara spor yaptırma hevesiyle bu işi yapmaya çalışan bir kurum kulübü olduklarını ifade eden Genç, şöyle konuştu:
     Personelimizden topladığımız aidatlar sayesinde, Kastamonuda ekonomik sıkıntısı olmayan tek kulübüz. U-19 Liginde ligde şampiyon olmak için haftalarca mücadele ettik. Ancak hiç hoş olmayan bir durumla karşılaştık. Antrenörümüz sporcularla ortak maça çıkmama kararı olarak, kulübümüzü mağdur etti. Hiçbir iddiası olmayan bir takımın maçına çıkamayarak, şampiyonluğu en yakın rakibimiz olan Yolspora elimizle teslim etmiş olduk.
     Genç, son maç öncesi rakiplerinin 2 puan önünde olduklarını, ancak maça çıkmadıkları için hükmen mağlup sayıldıklarını aktararak, rakiplerinin de yaptığı karşılaşmayı kazanmasıyla kendilerinin 1 puan önüne geçtiğini ifade etti.
     Takım maça çıkmadığı için yönetmelik gereği puan silme cezası da alacaklarını ifade eden Genç, Son haftasına girilen ligde, şampiyon olma ihtimalimiz kalmadı diye kaydetti.
     Genç, olayın ardından, kulüp yönetiminin acil bir toplantı yaptığını vurgulayarak, antrenör Ali Atalayın görevine son verirken, maça gitmeyen 18 oyuncu da kadro dışı bıraktıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: İzzet Sarı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Antrenör ve futbolcular maça çıkmadı takım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER