Ardeşende 2. Off

Ardeşende 2. Off-Road Oyunları yapılacak


RİZE (A.A) - Ardeşen Off-Road Kulübünce (ARDOFF) düzenlenen 2. Off-Road Oyunları, 14-15 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.
     Oyunlarla ilgili Kaymakam İlyas Memiş başkanlığında yapılan toplantıya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Rauf Oğuz, Özel İdare Müdürü Dursun Yaşaroğlu ile ARDOFF Kulübü Başkanı Hakan Kurnaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Nebioğlu katıldı.
     Kaymakam Memiş, toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgenin tanıtımı için Ardeşen ilçesinde güzel organizasyonlar yapıldığını belirterek, ARDOFF Kulübü tarafından 14-15 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 2. Off-Road Oyunları ile bu tanıtımlara bir yenisinin ekleneceğini söyledi.
     Ardeşen Kaymakamlığı olarak bölgenin tanıtımına her zaman destek olduklarını ifade eden Memiş, 2. Off-Road Oyunlarına da aynı desteği sağlayacaklarını kaydetti.
     ARDOFF Başkanı Kurnaz ise ilki geçen yıl düzenlenen Off-Road Oyunlarına 50 aracın katıldığını belirterek, bu yılki etkinliğe daha fazla aracın katılmasını beklediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Sabri Aslışen
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER