Arguvandan kısa kısa

Arguvandan kısa kısa -Tatkınık Yatılı Bölge Okulu duvarları, Milli Ruh Temiz Beden projesiyle renkleniyor


MALATYA (A.A) - Arguvan Tatkınık Yatılı Bölge Okulunun duvarları, Milli Ruh Temiz Beden projesiyle renkleniyor.
     Tatkınık Yatılı Bölge Okulu öğretmenleri, proje kapsamında, öğrencilerin bilinçlendirilmesi ve milli mücadele ruhunu yaşayabilmeleri adına okul duvarlarına renkli ve eğitici görseller yaptı.
     Ders saatleri dışında gece çalışarak duvarlara resim çizen öğretmenlerden Vahap Arıkan, okullarında 5-14 yaş grubundaki öğrenciler bulunduğunu belirterek, projeyle onlara temiz yaşama bilincini kazandırmayı, milli mücadele ruhunu görsellerle bilinçaltına yerleştirmeyi amaçladıklarını söyledi.
    
     -Öğrenciler etkinlik düzenledi-
    
     Öte yandan, Tatkınık Yatılı Bölge Okulu öğrencileri, etkinlik düzenledi.
     Öğrenciler, etkinlikte şiir okuyup tiyatro ve halk oyunları gösterisi ile müzik dinletisi sundu. Etkinliği, Arguvan Kaymakamı Zafer Oktay, Belediye Başkanı Hüseyin Taştan, ilgili kurum müdürleri ve veliler ilgiyle takip etti.
     Okul müdürü Abdullah Bahar, yaptığı konuşmada, taşımalı ve yatılı eğitim gören öğrencileri bünyesinde barındıran Tatkınık Yatılı Bölge Okulunun zaman zaman bu tür etkinlikler düzenlediği söyledi.
     Okullarının son derece modern ve hijyenik olduğunu dile getiren Bahar, öğrencilerin daha temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için öğretmenlerle yöneticilerin bir aile gibi çalıştığını ifade etti.
    
     Muhabir: Ramazan Taştaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Arguvandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER