Arguvandan kısa kısa

Arguvandan kısa kısa -Kaymakam Oktay, deprem güçlendirmesi tamamlanan lisede ve pansiyonunda incelemelerde bulundu


MALATYA (A.A) - Arguvan Kaymakamı Zafer Oktay, deprem güçlendirmesi tamamlanan Arguvan Lisesi ve okulun erkek pansiyonunda incelemelerde bulundu.
     Oktay, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim-öğretim görmelerini ve modern bir pansiyonda kalmalarını sağladıklarını belirterek, Çalışmalar sonucunda erkek öğrenci pansiyonumuz, oda sistemine dönüştürüldü. Binanın deprem güçlendirmesi ve yalıtımı yapıldı. Zeminler parkeyle kaplandı, binamızın kalorifer sistemi, mutfak eşyaları, öğrenci çalışma ve dinlenme salonu, banyo ve lavaboları tamamen yenilendi diye konuştu.
     Oktay, pansiyonda kalan öğrencilerle sohbet etti.
    
     -Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yardımları-
    
     Arguvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şengül Uşen, 2012 yılında yaptıkları yardımlar hakkında bilgi verdi.
     600 aileye toplam 600 ton kömür yardımı yaptıklarını kaydeden Uşen, 400 öğrenciye 33 bin 700 lira eğitim yardımı yaptık. 67 bin 400 lira bayram yardımı verdik. 8 aileye 168 bin lira barınma yardımı yapıldı. 2013 yılında talepler çerçevesinde müracaat eden vatandaşlarımıza hizmete devam edeceğiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ramazan Taştaş / Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Arguvandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER