Arkadaşı olan kadını bıçaklayıp, intihara kalkıştı

Arkadaşı olan kadını bıçaklayıp, intihara kalkıştı -Mersinde bir kişi, tartıştığı kadın arkadaşını göğsünden bıçakladıktan sonra kaçtığı otomobilde intihar girişiminde bulundu


MERSİN (A.A) - Mersinde bir kişi tartıştığı kadın arkadaşını göğsünden bıçakladıktan sonra kaçtığı otomobilde intihar girişiminde bulundu.
     İdris B. (48) kadın arkadaşı Alev D. (42) ile konuşmak amacıyla merkez Mezitli ilçesi Soli Sitesindeki evine gitti. İkili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucu İdris B, evdeki bıçakla Alev Dyi göğsünden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.
     Ağır yaralanan kadın, ambulansla kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı.
     Bu arada, şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polis, İdris Byi olaydan yaklaşık 2 saat sonra merkez Yenişehir ilçesi Macit Özcan Spor Kompleksi yakınlarında otomobilde buldu.
     Şüphelinin, kadın arkadaşını yaraladıktan sonra aynı bıçağı kendi vücuduna saplayarak intihar girişiminde bulunduğu bildirildi.
     İdris B, Toros Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
     Her iki yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar/Ali Güreli
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber Arkadaşı olan kadını bıçaklayıp, intihara kalkıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER