Arkas Sporun önceliği kendi performansı

Arkas Sporun önceliği kendi performansı -Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde normal sezonu lider tamamlayan İzmir temsilcisi, 3. şampiyonluk için play-off mücadelesini sürdürüyor -Antrenör Glenn Hoag: "Play-offta kiminle karşıla


İZMİR (A.A) - Ali Korkmaz - Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi play-off yarı finaline yükselen Arkas Sporun antrenörü Glenn Hoag, "Play-offta kiminle karşılaştığımız fark etmiyor. Önemli olan bizim performansımız" dedi.
     Hoag, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off ilk turunda karşılaştıkları Gümüşhane Torul Gençliki her iki maçta da yenerek yarı finale çıktıklarını, artık pazartesi gününü beklediklerini kaydetti.
     Play-offta rakibin kim olduğunun önemli olmadığını söyleyen Hoag, sözlerini şöyle sürdürdü:
     "Gaziantepte oynadığımız Türkiye Kupasında ligin ikinci devresinde bizi mağlup eden üç ekipten ikisini yenmeyi başardık. Halkbanka son anda yenilerek kupayı kaybettik. Şimdi play-offta yeni bir sezona başladık diyebilirim. Gümüşhane Torul Gençlik maçlarıyla play-offa odaklandık. Play-offta kiminle karşılaştığımız fark etmiyor. Önemli olan bizim performansımız. Ligi kazanmak istiyorsak Türkiye Kupasındaki oyundan çok daha iyisini sergilememiz lazım."
    
     -Yabancı oyuncu kuralı-
    
     Hoag, yaşadıkları sakatlıklara rağmen genel olarak iyi bir sezon geçirdiklerini, bu yıl süre alan genç orta oyuncuların da çok iyi performans gösterdiğini dile getirdi.
     Sezon içinde yabancı kuralıyla ilgili sıkıntılar yaşadıklarına işaret eden Hoag, "Yabancı kuralı nedeniyle her zaman kadroyu değiştirmek zorunda kalıyoruz. Bu nedenle geçen sene de zordu bu yıl da zor. Aynı takım olarak mücadele edemiyor, sürekli değişiklik yapmamız gerekiyor. Bu da sıkıntı oluşturabiliyor. Ancak bu kural sezon sonuna kadar bu şekilde devam edecek" dedi.
    
     -Play-off geçmişi-
    
     Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında şampiyonluğa ulaşan Arkas Spor, daha sonraki 5 sezonda ligi 3 kez ikinci, 1er defa da üçüncü ve dördüncü bitirdi.
     Play-off yarı finalinde İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle mücadele edecek Arkas Spor, bu turu geçtiği takdirde finalde Halkbank-Fenerbahçe Grundig serisinin galibiyle karşılaşacak.
     Toplam 2 galibiyet alacak ekibin yarı finale çıkacağı eşleşmede ilk maçı deplasmanda oynayacak mavi-beyazlı ekip, rövanşı ve gerekirse üçüncü müsabakayı İzmirde oynayacak.
    
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Arkas Sporun önceliği kendi performansı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER