Artvinde kaybolan üniversite öğrencisi

Artvinde kaybolan üniversite öğrencisi -AÇÜ Orman Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Halil Kösece için arama çalışması sürdürülüyor


ARTVİN (A.A) - Artvinde 6 gündür haber alınamayan üniversite öğrencisinin bulunması için çalışmalar sürdürülüyor.
     Güvenlik güçleri ile Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, 26 Nisan Cuma gününden beri haber alınamayan Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) Orman Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Halil Kösecenin (20) bulunması için çalışıyor.
     Ekipler, arama çalışmalarını ağırlıklı olarak, üniversite ile yaklaşık 5 kilometre mesafede bulunan Çoruh Nehri çevresinde yürütüyor.
     Vali Necmettin Kalkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Halil Kösecenin, 26 Nisan Cuma günü ders sonrası okuldan ayrıldığını ve kendisinin en son il merkezindeki PTT şubesinde görüldüğünü söyledi.
     Kalkan, 28 Şubat Pazartesi günü Köseceden haber alamayan arkadaşlarının kolluk kuvvetlerine yaptığı ihbar üzerine arama çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, "Epilepsi hastası olduğunu öğrendiğimiz öğrencimizin bulunması için polis, jandarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerimiz üniversite civarı ile Çoruh Nehri çevresinde arama çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, Mobese kameralarının kayıtlarını inceliyoruz. Maalesef öğrencimizin kaybolduğu günlerde kameraların arızalanması sebebiyle herhangi bir ipucuna rastlayamadık. Öğrencinin gidebileceği yerler üzerinde çalışmalar titizlikle sürdürülüyor" dedi.
     Kösecenin sınıf arkadaşı Mehmet Aksoy ise arkadaşlarının bulunması için üzerinde fotoğrafının bulunduğu afişleri şehrin çeşitli yerlerine astıklarını belirterek, "Biz de arkadaşımızı bulmak için okul çevresi ve şehir merkezi ile üniversite arasındaki yolun uçurum bölümlerinde arama yapıyoruz. Maalesef kendisine ulaşamadık. Cep telefonu da kapalı. Arkadaşımız sessiz biriydi. Bildiğim kadarıyla maddi durumu da pek iyi değildi" diye konuştu.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Artvinde kaybolan üniversite öğrencisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER