Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu kütüphanesine

Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu kütüphanesine kitap bağışı


ARTVİN (A.A) - Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurum Müdürü Mustafa Sönmez ve Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) Eğitim Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Bölümü öğrencileri işbirliğiyle Kapalı Ceza İnfaz Kurumu kütüphanesine 500 kitap bağışlandı.
     AÇÜ Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Bölümü öğrencileri, topluma hizmet uygulamaları ders projesi kapsamında Yrd. Doç. Dr. Resul Ertuğrul önceliğinde topladıkları kitapları, Kapalı Ceza İnfaz Kurumu kütüphanesine bağışladı.
     Kurum Müdürü Sönmez, öğrencilere teşekkür ederek, kurumun bu tarz projelere her zaman destek vereceğini söyledi.
     Öğrenciler adına konuşan Eyüp Ceylan, kitapların, güncel ve yeni olmasına özen gösterdiklerini belirterek, bu proje kapsamında kendilerine kitap desteğinde bulunan İl Halk Kütüphanesi Müdürü Fatma Gamze Tezcan, Artvin Emniyet Müdürlüğü, üniversite öğrencileri, yayınevleri ve Artvin halkı ile kendilerine her türlü kolaylığı sağlayan Mustafa Sönmeze teşekkür etti.
     Elif Yüksel adlı öğrenci ise 18 Nisanda Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun çok amaçlı salonunda mahkumlara yönelik geniş kapsamlı program düzenleyeceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Yusuf Okur
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu kütüphanesine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER