Artvin Valiliği şehit ve gazi ailelerini

Artvin Valiliği şehit ve gazi ailelerini ziyaret ediyor


ARTVİN (A.A) - Artvin Valiliği, şehit ve gazi ailelerini ziyaret ediyor.
     Valilik Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdür Vekili Semiha Leventoğlu, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hatice Gökalp, Yazı İşleri Müdürü Şenay Şimşek, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gülşen Çınar ve İl Mahalli İdareler Müdürü Filis Özdemir, şehit ve gazi ailelerini ziyaretlerini sürdürüyor.
     Heyet, son olarak Şırnakın Cizre ilçesinde 1992 yılında şehit düşen Piyade Asteğmen Fevzi Atunun ablası Kudret Yılmazı, Orta Mahalledeki evinde ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kudret Yılmaz, çok sevdiği kardeşinin terhisine 3 gün kala şehit olduğunu ve o günden beri kardeş özleminin sona ermediğini söyledi.
     Şehit ve gazi ailelerinin sadece önemli günlerde hatırlanmadığını belirten Yılmaz, "Artvin Valiliğimiz başta olmak üzere devletimizin bütün kurumlarının bizlerin her zaman yanında olmasından son derece memnunuz. Valiliğin kapıları bizlere her zaman sonuna kadar açık. Bir sorunumuz olduğunda bizlerle yakından ilgileniyorlar, acılarımızı paylaşıyorlar. Allah devletimizden razı olsun" dedi.
     Şehit ablası ve ailesi ile bir süre sohbet ederek sorunlarını dinleyen heyet, Artvin Valiliği olarak her zaman gazi ve şehit ailelerinin yanlarında olduklarını söyledi.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Artvin Valiliği şehit ve gazi ailelerini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER