ASO Başkanı Özdebir, İnegölde

ASO Başkanı Özdebir, İnegölde -Özdebir: Organize Sanayi Bölgeleri Türkiyenin 50 yıldır en iyi sürdürdüğü, en güzel proje


BURSA (A.A) - Ankara Sanayi Odası (ASO) ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Nurettin Özdebir, Organize Sanayi Bölgeleri Türkiyenin 50 yıldır en iyi sürdürdüğü, en güzel proje dedi.
     İnegöl Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) arıtma tesisinde incelemelerde bulunan Özdebir, İnegöl OSB Müdürü Eruğurdan tesis hakkında bilgi aldı.
     Özdebir, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, OSBÜK olarak, her ay yönetim kurulu toplantısını başka bir ilde yaptıklarını, böylece OSBlerin tecrübelerini paylaştıklarını söyledi.
     OSBlerin ilk defa 50 yıl önce Bursada başlayan bir tecrübe olduğunu hatırlatan Özdebir, İnegöl OSB de bu anlamda gerçekten güzel altyapısıyla ve çevreye olan duyarlılığıyla, yalnız kendi atıklarını değil İnegölün de atıklarını arındırarak, bulunduğu bölgeye yalnız insanlara iş, aş, geçim imkanı değil, aynı zamanda çevresel olarak da yeni kazanımlar getiren bir OSB diye konuştu.
     Özdebir, İnegöl OSBnin yöneticilerini, bürokratlarını ve bölge müdürlüğündeki tüm çalışanları tebrik ettiğini dile getirerek, şunları kaydetti:
     Gerçekten Organize Sanayi Bölgeleri Türkiyenin 50 yıldır en iyi sürdürdüğü, en güzel proje ve bu proje artık dünya tarafından da biliniyor. Türkiye bu Organize Sanayi Bölgesi Projesini yurt dışına ihraç ediyor. Bunun en güzel örneklerinden bir tanesini İnegölde görüyoruz. İnegölün bu bölgenin atık sularını arıtarak arkamızdaki yeşilliği yapmışlar. Sanayinin olduğu yerde kirlilikten bahsedilir. Aslında bu bölgeyi gezerken de gördünüz yemyeşil. Bu yeşilliklerin, temizliğin, güzel çevrenin içerisinde ülkemize de katma değer, istihdam yaratan çok önemli merkezler Organize Sanayi Bölgeleri.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Haluk Yüksel
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber ASO Başkanı Özdebir, İnegölde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER