At yarışları

At yarışları -75. Yıl Hipodromunda yarın Ankara, Hatay, Uluslararası Kraliçe II. Elizabeth, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Sir Precy Loraine Koşusu yapılacak


ANKARA (A.A) - Ankaradaki 75. Yıl Hipodrumunda yarın Ankara, Hatay, Uluslararası Kraliçe II. Elizabeth, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Sir Precy Loraine Koşusu yapılacak.
     Toplam 1 milyon 771 bin 400 lira yarış ikramiyesinin dağıtılacağı Ankara, Türk Silahlı Kuvvetleri, Hatay, Uluslararası Kraliçe II. Elizabeth ve Sir Percy Loraine Koşusunda farklı yaş gruplarında safkanlar yarışacak.
     Hatay Koşusu, en büyük ikramiyenin dağıtılacağı yarış olacak. Çim pistte, 1600 metre olarak düzenlenecek koşuda birinciye 350 bin lira ikramiye verilecek. Tabelayı oluşturacak safkanlara ise toplamda 595 bin lira yarış ikramiyesi dağıtılacak.
     Ankara Koşusunda birincilik ikramiyesi 230 bin lira olarak belirlenirken, koşuda dereceye girecek safkanlara ise toplamda 391 bin lira ikramiye verilecek.
     Uluslararası Kraliçe II. Elizabeth Koşusunda birincilik ikramiyesi 140 bin lira olurken, koşuda derece yapacak safkanlara toplam 238 bin lira yarış ikramiyesi dağıtılacak.
     Türk Silahlı Kuvvetleri Koşusunda, 270 bin lira birincilik ikramiyesi olmak üzere toplamda 459 bin lira yarış ikramiyesi verilecek.
     Sir Percy Loraine Koşusunda ise birincilik ikramiyesi 52 bin lira olurken, dereceye girecek safkanlara ise toplamda 88 bin 400 lira ikramiye dağıtılacak.
     Koşuların programı şöyle:
     Sir Precy Loraine Koşusu: 15.30
     Uluslararası Kraliçe II. Elizabeth Koşusu: 16.00
     Ankara Koşusu: 16.30
     Türk Silahlı Kuvvetler Koşusu: 17.00
     Hatay Koşusu: 17.30
    
     Muhabir: Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER