Ataşehirdeki yangın

Ataşehirdeki yangın -Yangın çıkan binanın 4. katından atladıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 12 yaşındaki kızın cenazesi, Zonguldakta toprağa verildi -Baba Koçaklı: Boşandığım eşim, çalışıp ev sahibi olabil


ZONGULDAK (A.A) - İstanbulun Ataşehir ilçesinde yangın çıkan binanın 4. katından atladıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 12 yaşındaki Müşerref Koçaklının cenazesi, Zonguldakta toprağa verildi.
     Yenisahra Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesinde 29 Marttaki yangın sırasında evde mahsur kaldığı annesi Fatma Kaymaz (37) ile pencereden atlayan ve dün tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Müşerref Koçaklının cenazesi, İstanbul Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.
     Cenazesi, Zonguldakta Karaelmas Mahallesi İbrişim Sokaktaki baba evinin önüne getirilen Koçaklı için burada Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi.
     Baba Yetiş Koçaklının taziyeleri kabul etmesinin ardından Müşerref Koçaklının, üzerine gelinlik konulan tabutu, bir kamyonetin kasasında Asri Mezarlık Camisine götürüldü.
     Koçaklının cenazesi, burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığında defnedildi.
    
     -Ev almak için İstanbula gitmiş-
    
     Baba Yetiş Koçaklı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 çocuğunun annesi Fatma Kaymaz ile bir yıl önce ayrıldıklarını belirterek, Boşandığım eşim, çalışıp ev sahibi olabilmek için çocuklarımı alıp 5-6 ay önce İstanbula gitmişti. İki oğlum yangın sırasında evde yokmuş. Olayı duyunca İstanbula gittim. Kızım hayatını kaybetti. Eski eşimin sağlık durumu da iyi değil. Bugün tekrar yanına gideceğim dedi.
     Herhangi bir işte çalışmadığını, ailesinin bakımını sağlayamadığından ayrıldığı eşinin İstanbula gittiğini ifade eden Koçaklı, itfaiyenin olay yerine söylendiği gibi 6 dakikada değil, 45 dakikada geldiğini iddia ederek, ilgililerden şikayetçi olacağını belirtti.
     Koçaklı, kızının cenazesinin mezarlığa götürülmesi için ambulans ya da cenaze aracı talep etmediğini, tabutun isteği doğrultusunda kamyonetin kasasına konulduğunu kaydetti.
     Ataşehir ilçesi Yenisahra Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesinde 29 Martta 4 katlı binanın en üst katında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında evde mahsur kalan Fatma Kaymaz (37) ile kızı Müşerref Koçaklı (12), pencereden atlamış, anne ve kızı çevredeki hastanelere kaldırılmıştı.
     Müşerref Koçaklı, tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı / Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Ataşehirdeki yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER