Atatürk Parkında yenileme çalışmaları

Atatürk Parkında yenileme çalışmaları -Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Sakaryanın tarihi ile özdeşleşmiş bir park olan Atatürk Parkını eski haline dönüştürmek için çalışma yapıyoruz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesince şehir merkezindeki Atatürk Parkında yürütülen çalışmalar devam ediyor.
     Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaları hızlı şekilde tamamlayarak Sakaryayı Şemsiyeli Parkına kavuşturacaklarını söyledi.
     Sakaryanın tarihi ile özdeşleşmiş bir park olan Atatürk Parkını eski haline dönüştürmek için çalışma yapıyoruz diyen Toçoğlu, Parkın etrafındaki duvarları yıkarak bu bölgeyi halkımızın kullanımına sunacağız. Mevcut işletmeleri işleten arkadaşların çalışmalarımıza yaptıkları katkılardan ötürü de kendilerine teşekkür ediyorum. Hiçbir zorluk çıkarmadan buradaki faaliyetlerine son verdiler şeklinde konuştu.
     Toçoğlu, şunları vurguladı:
     Atatürk Parkı içerisinde bulunan Burger King, Sucukevi, Şark Kahvesi binaları çalışmalar kapsamında hızlı bir şekilde yıkılıyor. Parkın içerisindeki yeşil alanlar muhafaza edilecek. Parkın etrafındaki duvarları da yıkarak bu bölgeyi halkımızın kullanımına sunacağız. İnşallah Şehir Merkezi çok daha güzel bir görünüme, Sakaryamız da eskisi gibi Şemsiyeli Parkına kavuşacak. Hayırlı olsun.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Atatürk Parkında yenileme çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER