ATSOdan Ankarada EXPO çıkartması

ATSOdan Ankarada EXPO çıkartması -ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Budak: -EXPO, Antalyanın tarihindeki en önemli projedir


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından organize edilen yemekte bir araya gelen Antalya milletvekilleri, 2016da EXPO konusunda görüş alış verişinde bulundular.
     Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), TBMMde başlayacak EXPO görüşmeleri öncesi Antalya milletvekillerini, Ankarada organize ettiği yemekte bir araya getirdi.
     ATSO yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budakın ev sahipliğinde yapılan yemeğe, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Sadık Badak, CHP Antalya Milletvekilleri Deniz Baykal, Yıldıray Sapan, Osman Kaptan, Arif Bulut, Gürkut Acar, MHP Antalya Milletvekilleri Tunca Toskay ve Mehmet Günal, Antalya Bağımsız Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, Antalya Ticaret Borsası Başkanı yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ve Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu katıldı.
     Yemekte konuşan ATSO Başkanı Budak, EXPO 2016nın sadece Antalyanın değil, Türkiyenin en önemli projelerinden biri olduğunu, bunun için de çok heyecanlı olduklarını belirtti.
     EXPO yasasının görüşülerek bir an önce çıkmasını beklediklerini ifade eden Budak, EXPO 2016 sürecinde daha fazla gecikme yaşanmamasını temenni ettiklerini belirtti.
     Budak, açıklamasında şunları kaydetti:
     EXPO 2016 sıradan bir organizasyon değil. Biz EXPOyu yalnızca fazladan 5 milyon turistin geleceği bir organizasyon olarak görmüyoruz. Antalyanın altyapıdan, üst yapıya birçok eksiği var, hepiniz bunları biliyorsunuz. EXPO tüm bu eksiklerin tamamlanması için bir fırsat diye düşünüyoruz. Bu yüzden EXPO, Antalyanın tarihindeki en önemli projedir. Bu bilinçle hareket ediyoruz ve bunun için buradayız.
     Meclisteki görüşmelerde Antalya EXPO 2016 Yasasının tüm siyasi partilerin ortak uzlaşısı ile daha fazla gecikmeden çıkmasını ümit ettiklerini vurgulayan Budak, EXPO 2016nın Antalyaya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ATSOdan Ankarada EXPO çıkartması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER