ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Budak:

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Budak: -"İş adamlarımız Antalyaya sahip çıkmak için oda seçimlerine katılmalıdır"


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, iş adamlarının Antalyaya sahip çıkmaları için oda seçimlerine katılması gerektiğini belirtti.
     Budak, yaptığı yazılı açıklamada, Antalyanın var olduğu potansiyele rağmen hızlı bir gelişme kaydedemediğini, uzun yıllardan bu yana devam eden sorunların ticaretin bereketini azalttığını ifade etti.
     İş adamlarının bulundukları şehirlerinin ekonomik, sosyal, kültürel gelişmesine daha fazla katkı yapması gerektiğini dile getiren Budak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     "Antalyanın iş adamları, ATSO bünyesinde, kişisel amaçlar için değil, ortak ilke ve değerler için birleşerek, Antalyanın daha hızlı ve kaliteli gelişmesine katkı yapmalıdır. ATSO ticaret ahlakını koruyan, Antalyanın ve Türkiyenin hak ve menfaatlerini kişisel menfaatlerin üzerinde tutan, siyasi partiler üstü konumunu koruyarak siyasi çekişme ve kutuplaşmadan uzak duran bir kurumdur ve bu özelliğini ebediyen korumalıdır. Üye iş adamlarını 131 yıllık ATSOya sahip çıkmaya davet ediyorum. İş adamlarımız Antalyaya sahip çıkmak için oda seçimlerine katılmalıdır."
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Budak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER