AÜ Bahar Şenliği Yürüyüşü

AÜ Bahar Şenliği Yürüyüşü -Bahar şenlikleri kapsamında birbirinden ilginç kostümler giyen öğrenciler yürüyüş yaptı


ESKİŞEHİR (A.A) - Anadolu Üniversitesinin (AÜ) Bahar Şenlikleri kapsamında birbirinden ilginç kostümler giyen öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Davut Aydın ile kentte yürüyüş yaptı.
     AÜnün her yıl geleneksel olarak düzenlediği etkinlik, Rektör Aydının AÜ Yunus Emre Yerleşkesindeki Atatürk Anıtına çelenk koymasıyla başladı.
     Daha sonra Arifiye Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesindeki yürüyüşe, fakülte, yüksekokul ile enstitülerde eğitim gören öğrenciler katıldı.
     Aydın, burada yaptığı konuşmada, AÜ Bahar Şenliklerinin bugün başladığını belirterek, etkinliğin AÜ için son derece önemli olduğunu kaydetti.
     Hafta boyunca AÜde güzel etkinliklere imza atacaklarını ifade eden Prof. Dr. Aydın, "Etkinliğe bütün fakülteler, öğrenciler ve öğretim üyeleri katılıyor. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
     Kosova Kamu Yönetimi Bakanı ve Kosova Demokratik Türk Partisi Genel Başkanı Mahir Yağcılar da Eskişehirde böyle bir etkinlikte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Daha sonra toplu halde yürüyüşe geçen öğrenciler, İki Eylül ve Hamamyolu caddeleri ile Adalar mevkisinden geçti. Bazı öğrenciler, yürüyüşü izleyen vatandaşlara çiçek verdi.
     Öğrencilerin yürüyüş sırasında giydikleri farklı kıyafetler ilgi çekti.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AÜ Bahar Şenliği Yürüyüşü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER