Avrupa Challenge Kupası Dörtlü Finalinde EXPO

Avrupa Challenge Kupası Dörtlü Finalinde EXPO tanıtımı -Dörtlü final organizasyonunda İzmirin EXPO 2020 adaylığının tanıtımı yapılacak


İZMİR (A.A) - Karşıyaka Spor Kulübünün ev sahipliğinde 26-28 Nisan tarihlerinde yapılacak 2013 Avrupa Challenge Kupası Dörtlü Finalinde, İzmirin EXPO 2020 adaylığının tanıtımı yapılacak.
     Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Cihan Büyükoral ve beraberindeki heyet, İzmir Valisi, aynı zamanda EXPO 2020 Yönlendirme Kurulu ve Yürütme Komitesi Başkanı Cahit Kıraçı valilikte ziyaret ederek, dörtlü final müsabakaları sırasında İzmirin EXPO 2020 adaylığının tanıtımını yapma konusunda destek istedi.
     Kıraç, İzmirin 2013 Avrupa Challenge Kupası Dörtlü Finaline ev sahipliği yapmasını ve Karşıyakanın basketboldaki başarısını önemsediklerini belirterek, özellikle EXPO yarışının son düzlüğünde böyle bir maçın İzmirde oynanmasının EXPO 2020 İzmir için çok önemli olduğunu söyledi.
     Karşıyakanın, Türkiyenin ve İzmirin nadide kulüplerinden biri olduğunu dile getiren Kıraç, Dünyanın birçok ülkesinde seyredilecek böyle bir yarışın finalinde İzmir EXPOnun görsel olarak yer alması önemli. Onun için bize böyle bir teklif getirdikleri için teşekkür ediyorum. EXPO olarak 200 bin lira kaynağı ilan ve reklamlarda kullanmak üzere kendilerine vereceğiz dedi.
     Kıraç, EXPO ve Avrupa Challenge organizasyonlarının amaç birliği olduğunu vurgulayarak, Bu iki organizasyonun amaç birliği her şeyden önce İzmiri tanıtmak. İzmirin güzelliklerini ortaya çıkarmak. Burada işbirliği yapmamız kadar doğal bir şey yok. Ben bu süreci başarıyla tamamlayan ekibi kutluyorum, oyuncularımıza şimdiden başarı diliyorum. İnşallah şampiyonluğu da İzmire getirirler ama buraya gelmek başlı başına başarı diye konuştu.
     Kıraç, İzmirlileri dörtlü final müsabakalarına davet etti.
     Büyükoral ise 2013 Avrupa Challenge Kupası Dörtlü Finalinin İzmirin tanıtımına katkı vereceğini ifade ederek, Finallerin sonuna kadar EXPO ve dörtlü final, birlikte her yerde görülecek dedi.
     Ziyaret sonunda Büyükoral, Vali Kıraça Karşıyaka rozeti hediye etti.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Avrupa Challenge Kupası Dörtlü Finalinde EXPO Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER