Avrupa Karışıklar Curling Şampiyonası

Avrupa Karışıklar Curling Şampiyonası -Türkiye son maçında Danimarkaya 8-3 yenildi


ERZURUM (A.A) - Erzurumda devam eden Avrupa Karışıklar Curling Şampiyonasında Türkiye, son maçında Danimarkaya 8-3 yenildi.
     Erzurum Curling Arenada gerçekleştirilen şampiyonada son maçında Danimarkaya 8-3 mağlup olan Türk Milli Takımı, şampiyonaya veda etti.
     Günün diğer karşılaşmalarında İrlanda Rusyayı 5-3, İsveç İsviçreyi 5-2, İtalya Slovenyayı 9-4, İskoçya Fransayı 11-1, Avusturya Finlandiyayı 9-2, Macaristan Hırvatistanı 11-1, Letonya Almanyayı 3-2, Belarus İspanyayı 4-1, Çek Cumhuriyeti de Estonyayı 4-1 mağlup etti.
     Şampiyonada yarın, çeyrek ve yarı final müsabakaları yapılacak.
    
     -C Grubu Şampiyonası yarın başlıyor-
    
     Avrupa Karışıklar Curling Şampiyonası Organizasyon Komitesi Başkanı Murat Akın, AA muhabirine, yarın düzenlenecek açılış seremonisiyle Avrupa Curling C Grubu Şampiyonasının da başlayacağını söyledi.
     Türkiyenin ilk maçında erkeklerde Hırvatistan, bayanlarda ise Hollanda ile karşılaşacağını belirten Akın, şöyle konuştu:
     Avrupa Karışıklar Curling Şampiyonasında, şanssız bir tablo ortaya çıktı. Sürprizlere açık olan curling branşında son taşlarla kaptırdığımız puanlar nedeniyle çeyrek finale çıkamadık. Yarın başlayacak olan Avrupa Curling C Grubu Şampiyonasında bir üst gruba çıkacağımıza inanıyorum. Grupta çok iddialı bir takımız ve rakiplerimizde bunun farkında.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Avrupa Karışıklar Curling Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER