Aydında nehre düşen otomobil

Aydında nehre düşen otomobil -Arama çalışmalarına yarına kadar ara verildi


AYDIN (A.A) - Menderes Nehrine düştüğü varsayılan kayıp otomobili arama çalışmalarından üçüncü günde de sonuç alınamadı.
     İzmir ve Aydın Sivil Savunma Müdürlüğü arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra İzmir ve Marmaris emniyet müdürlüklerine bağlı sualtı arama ekiplerinin ortaklaşa yürüttükleri çalışmaların üçüncü gününde de otomobile ve içinde bulunan Arslan ailesine dair bir bulguya ulaşılamadı.
     Nehirde gün boyunca sonar cihazıyla dip taraması yapılırken, metal tespit edilen noktalarda mıknatıs ve demir çubuklarla kayıp araç arandı.
     Yetkililer, yarın yeniden başlayacak çalışmalara Jandarma Genel Komutanlığı Arama Kurtarma Ekibinin de dahil olacağını belirtti.
     Aramaların yapıldığı alanda kurulan çadırı ziyaret eden Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer ile Söke Belediye Başkan Yardımcısı Enver Helvacı, kayıp ailenin yakınlarına sabır diledi.
     Bu arada bir balıkçının, köprünün 2 kilometre uzağında ağır bir cisim tespit ettiğine dair ihbarı üzerine, yarın çalışmaların bu noktadan başlatılacağı öğrenildi.
     Sökede toptan gıda pazarlama işi yapan Mehmet Arslan (38), eşi Necla Arslan (35) ile çocukları İrem Arslan (11) ve Eyüp Arslandan (7) 3 gündür haber alamayan yakınları, polise başvurmuş, yapılan MOBESE incelemelerinde Sökeye bağlı Tuzburgazı ile Didime bağlı Balat köyleri arasındaki Menderes Nehrindeki köprüden bir otomobilin düştüğünün görülmesi üzerine nehirde arama çalışması başlatılmıştı.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci/Muzaffer Yavaşoğlu / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Aydında nehre düşen otomobil Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER