Aydında servis şoförleri ile toplantı

Aydında servis şoförleri ile toplantı


AYDIN (A.A) - Aydında, yeni eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları çalışmaları kapsamında servis şoförleri ile toplantı yapıldı.
     Aydın Şoförler Odası Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Aydın Milli Eğitim Şube Müdürü Davut Köse, İl Trafik Denetleme Şube Müdürü Erdal Erkan Azak, Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ve il genelinde hizmet verecek olan servis şoförleri katıldı.
     Aydın Milli Eğitim Şube Müdürü Davut Köse, il genelinde servis ağının daha da geliştirileceğini belirterek, öğrenci taşıyacak servislerin yönetmenliği hakkında bilgi verdi.
     Köse, taşıma servislerinin kanun ve yönetmeliklerde belirtildiği şekilde kurallara uygun şekilde işlerini yapmalarının önemine değinerek, yeni yönetmenlikte ortaöğretim öğrencilerini taşıyan servis araçlarında rehber zorunluğu olmadığını, ancak özellikle 4. sınıflar ile özürlü taşıyan servislerde rehber bulundurma şartının getirildiğini söyledi.
     Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ise şoförler olarak amaçlarının kaliteli bir hizmet sunmak olduğunu belirterek, şoförlerin yaşadıkları sorunları dile getirdi.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Gülcan Kaplan
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Aydında servis şoförleri ile toplantı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER