Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel:

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel: Taraftarlarımızla bütünleşince farklı galibiyet kaçınılmaz oldu


AYDIN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923ün teknik direktörü Selahattin Dinçel, Taraftarlarımızla bütünleşince farklı galibiyet kaçınılmaz oldu dedi.
     Kendi saha ve seyircisi önünde İskenderunspor 1967 takımını ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0 yenerek yeniden liderlik koltuğuna yerleşen Aydınspor 1923te sevinç yaşanıyor.
     Teknik Direktör Selahattin Dinçel, son iki haftada 5 puan kaybettiklerini bu nedenle İskenderun 1967 maçının kendileri için çok önem taşıdığını belirtti.
     Maçın ilk yarısında istediklerini tam anlamıyla sahaya yansıtamadıkları için sonuca gidemediklerini söyleyen Dinçel, şöyle konuştu:
     İkinci yarının başında bulduğumuz golle kapalı savunmayı açtık. Topu sürekli kontrolümüzde tutarak aradığımız golleri bulduk. Bu arada maçın her dakikasında yanımızda olan taraftarımızında coşkusunu arttırdık. Taraftarlarımızla bütünleşince farklı galibiyet kaçınılmaz oldu. Lider olmamız da ayrı bir sevinç yarattı. Biz camiaya söz verdik. Sözümüzü tutarak bu takımı sezon sonunda şu anda olduğu yerde tutacağız.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER