Aynı aileden 4 kişinin evinde ölü

Aynı aileden 4 kişinin evinde ölü bulunması -Olayda ölen Sedat Harbelioğun Suudi Arabistanda bir berberde çalıştığı ve ailesinin yanına izne geldiği öğrenildi


HATAY (A.A) - Hatayın Kırıkhan ilçesinde aynı aileden 4 kişinin evlerinde öldürülmüş halde bulunmasıyla ilgili soruşturma sürüyor.
     Mimar Sinan Mahallesi Hürriyet Caddesinde Nurettin Harbelioğ (49) ile eşi Esmehan (44), oğulları Sinan (16) ve Sedatın (24) pompalı tüfekle evlerinde öldürülmüş halde bulunmasının ardından olayın fail ya da faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.
     Araştırmalarını sürdüren ekipler, bölgede güvenlik önlemlerini de artırdı.
     Evde yaralı olarak bulunan aile fertlerinden Gizem (19) ile Uğur Harbelioğun (3) tedavileri Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesinde sürüyor.
     Ölen Nurettin Harbelioğun ilçede kaporta işi yaptığı, oğlu Sedat Harbelioğun da Suudi Arabistanda bir berberde çalıştığı ve kısa süre önce ailesinin yanına izne geldiği öğrenildi.
     Nurettin Harbelioğun arkadaşı İbrahim Bayar, sabah saatlerinde ailenin yakınlarının evi aradığını, telefonun açılmamasından şüphelenilmesi üzerine durumun ortaya çıktığını belirtti.
    
     Muhabir: İsmihan Özgüven - Salim Taş
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Aynı aileden 4 kişinin evinde ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER