AYTESKON Sözcüsü ve Baro Başkanı Germen:

AYTESKON Sözcüsü ve Baro Başkanı Germen: Kendisine yeterli toplumsal desteği sağlayamayan terör örgütü, hain emellerini hiç bir zaman gerçekleştiremeyecektir


AYDIN (A.A) - Aydın Teknik ve Ekonomik Sosyal Konseyi (AYTESKON) Sözcüsü ve Baro Başkanı Sümer Germen, Kendisine yeterli toplumsal desteği sağlayamayan terör örgütü hain emellerini hiç bir zaman gerçekleştiremeyecektir dedi.
     Germen, AYTESKON adına Aydın Barosu Sosyal Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Türkiyede her gün gündemin üzücü olaylarla hızla değiştiğini söyledi.
     Suriyedeki olayların Türkiyeye sıçramaması için sağduyulu olunması gerektiğini ifade eden Germen, yaşanan terör olaylarına ilişkin şunları kaydetti:
     Sözde insan hakları, demokratik toplum gibi insanlığın temiz ideallerini teröre bahane olarak gösterenlerin insan hakları taleplerinin ahlaki ve inandırıcı temeli olmaz. Terörle mücadeleyi salt güvenlik sorunu olarak görüp, görevi salt güvenlik güçlerine atmak, mücadelenin toplumsal yönünü görmezden gelmek en büyük yanılgıdır. Kendisine yeterli toplumsal desteği sağlayamayan terör örgütü hain emellerini hiç bir zaman gerçekleştiremeyecektir.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Halil Şahin
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AYTESKON Sözcüsü ve Baro Başkanı Germen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER