BAKA mayıs ayı yönetim kurulu toplantısı

BAKA mayıs ayı yönetim kurulu toplantısı -Erzurum Valiliğine atanan Vali Altıparmak, toplantıda Isparta, Burdur valileri vec BAKA yetkilileriyle vedalaştı


ANTALYA (A.A) - Erzurum Valiliğine atanan Ahmet Altıparmak, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının (BAKA) mayıs ayı yönetim kurulu toplantısında, Isparta ve Burdur valileriyle son kez bir araya geldi.
     BAKA toplantısı, Vali Ahmet Altıparmakın Erzurum Valiliğine atanmasından dolayı Antalya Valiliğinde yapıldı. Toplantıya Isparta Valisi ve BAKA Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Oğuz, Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin ve BAKA çalışanları katıldı.
     Toplantıda konuşan Vali Altıparmak, BAKA Yönetim Kurulu toplantısının bir veda toplantısı olduğunu söyledi. Antalyada görev yaptığı 3 yılda önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Altıparmak, "Antalyada gayet güzel ve önemli çalışmalara imza attık" dedi.
     Isparta Valisi Memduh Oğuz ise Vali Altıparmakın değerli hizmetler yaptığını ifade etti. Mülki idarede hizmet vermenin, teşekkür almak amacıyla yapılmadığını vurgulayan Oğuz, "Biz sadece hizmet ederiz. Bunun anlaşılmasını da beklemeyiz. Biz vazifemizi yaparız, (Buraya kadar) dedikleri zaman (Baş üstüne) demeyi edep edinmiş bir meslek camiasıyız. (Gel) dedikler zaman geliriz, (Ayrıl) dedikleri zaman da aynı memnuniyetle ayrılırız. Şimdi sayın valimiz yine başka bir vilayette aynı görevi üstlenecek. Kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.
     BAKAnın Aralık ayında başlattığı 20 milyon lira hibe bütçeli mali destek programına başvuruların 13 Martta tamamlandığını bildiren Oğuz, program kapsamında 161i kar amacı gütmeyen kişi ve kuruluşlardan, 78i de kamu kurum ve kuruluşlarından olmak üzere toplam 239 proje başvurusu yapıldığını kaydetti.
     Oğuz, proje başvurularının değerlendirmesinin tamamlandığını, toplantı sonunda desteklenecek nihai, asil ve yedek projelerin belirleneceğini bildirdi.
     Konuşmaların ardından Vali Oğuz, Altıparmaka plaket, Burdur Valisi Nurettin Yılmaz ise porselen vazo hediye etti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber BAKA mayıs ayı yönetim kurulu toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER