Bakan Çelikten telefonda bordür taşı müjdesi

Bakan Çelikten telefonda bordür taşı müjdesi -Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bir köyde incelemede bulunan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvençin telefonundan vatandaşlara seslenerek, köye bordür taşı üretim makin


ŞANLIURFA (A.A) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bir köyde incelemede bulunan Vali Celalettin Güvençin telefonundan vatandaşlara seslenerek, köye bordür taşı üretim makinesi gönderileceği müjdesini verdi.
     Vali Güvenç, merkeze bağlı Akziyaret köyünde İl Özel İdaresinin desteğiyle yürütülen parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyip vatandaşların sorunlarını dinledi.
     Güvenç, temasları sırasında cep telefonundan görüştüğü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelike bordür taşı üretim makinesi olmadığı için malzemeyi dışardan aldıklarını, bu nedenle işlerin zaman zaman geciktiğini anlattı.
     Vali Güvenç, Bakan Çelikten İstanbul Büyükşehir Belediyesinde bulunan bordür taşı makinelerinden birinin Şanlıurfaya gönderilmesini de talep etti.
     Bunun üzerine Güvençin telefonundan vatandaşlara seslenen Çelik, şunları söyledi:
     Sayın valim, köyde parke taşı döşendiğini söyledi. Ben de Akziyarete selam ediyorum. Biz köylerimizin meydanlarının, altyapılarının yenileneceğini söylemiştik. Akziyarete parke döşemesine de başladık. Parke taşlı köy sayımızı artıracağız. Şimdi de valimiz bordür taşı makinesi istedi. Onu da getireceğiz. İnşallah getirdiğimizde yoğun bir şekilde köylerimizin yaşanabilir olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz, hayırlı olmasını diliyorum. Biz takım olarak çalışıyoruz. Bu hizmetler artarak devam edecektir.
     Vali Celalettin Güvenç de, Şanlıurfada ilk defa bir köyde parke taşı döşendiğini belirtip, çalışmaların süreceğini kaydetti.
     Güvenç, daha sonra çalışanlarla birlikte alanda parke taşı döşedi.
    
     Muhabir: Halil Fidan / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Bakan Çelikten telefonda bordür taşı müjdesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER