Bakanlar Çelik ve Eker, Şanlıurfada

Bakanlar Çelik ve Eker, Şanlıurfada -Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik: -Bugüne kadar bu hatta (Alo 170) 8 milyon civarında çağrı geldi


ŞANLIURFA (A.A) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) Alo 170 hattına bugüne kadar 8 milyon civarında çağrının geldiğini söyledi.
     Bakan Çelik, Şanlıurfa temasları kapsamında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile SGK bünyesinde hizmet verecek çağrı merkezinin açılış törenine katıldı.
     Bir süre merkezi inceleyen ve çalışanlarla görüşen Çelik, daha sonra yaptığı açıklamada, Şanlıurfaya son yıllarda önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Alo 170 hattına hak arama hattı da denilebileceğini aktaran Faruk Çelik, şunları kaydetti:
     Bugüne kadar bu hatta 8 milyon civarında çağrı geldi. Bunu düşünürseniz bu alanda ne büyük hizmetin verildiğini öyle tahmin ediyorum takdir edersiniz. Bu hizmetin kazandırılmasında gayret gösterenlere teşekkür ediyorum. Bu hat artık Şanlıurfada da devreye girdi.
     Konuşmanın ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile çağrı merkezinin açılışını yapan Bakan Çelik, Alo 170 hattını Ankaradan aradığını belirten Elif Yıldız ile bir süre görüştü.
     Yıldızın taleplerini dinleyen Çelik, personelin bu konularda en hızlı şekilde yanıt vereceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Bakanlar Çelik ve Eker, Şanlıurfada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER