Bandırmadaki 17 Eylül Kurtuluş Günü

Bandırmadaki 17 Eylül Kurtuluş Günü -Etkinlik kapsamında planlanan Ferhat Göçer konseri, şehit haberleri üzerine iptal edildi


BALIKESİR (A.A) - Bandırmada düzenlenen 17 Eylül Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında planlanan Ferhat Göçer konseri, şehit haberleri üzerine iptal edildi.
     Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, yaptığı açıklamada, Bandırmanın kurtuluşunun 90. yıl dönümünü, çeşitli etkinliklerle kutladıklarını söyledi.
     Etkinlikler kapsamında bu akşam Cumhuriyet Meydanında Ferhat Göçer konseri yapılmasının planlandığını dile getiren Pekel, şöyle devam etti:
     Son zamanlarda artan ve kimlik değiştiren terör saldırıları, yine yüreğimize ateş düşürdü. Haince bir tuzak sonucu, Bingölde 8 polisimizi şehit verdik. Birçok polisimiz de yaralı. Ayrıca Şemdinlide de 4 askerimiz şehit oldu. Tüm ulus olarak acımız sonsuz. Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralı polislerimize de acil şifalar diliyoruz. Şehit haberleri üzerine Ferhat Göçer konseri ve diğer eğlenceleri, iptal ettik.
     Pekel, akan kan ve gözyaşlarının durdurulmasını isteyerek, Son terör saldırısında şehit olan polis ve askerlerimizin ailelerine ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bandırmadaki 17 Eylül Kurtuluş Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER