Bandırmadan kısa kısa...

Bandırmadan kısa kısa... -Görme engelliler için 150 sesli kitap Pekele teslim edildi


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Bahçeşehir Koleji öğrencileri, Hayatı paylaşmada engel yok adlı sosyal proje kapsamında görme engelliler için oluşturdukları 150den fazla sesli kitabı, Belediye Başkanı Sedat Pekele teslim etti.
     Hayatı paylaşmada engel yok projesi kapsamında ortaokul öğrencileri, sevdikleri kitapları görme engelliler için okuyup, sesleri kaydederek 150den fazla sesli kitap oluşturdu.
     Sesli kitaplar, düzenlenen törenle Belediye Başkanı Sedat Pekele teslim edildi. Pekel, böylesine anlamlı bir projede emeği bulanan öğrencilere ve onlara destek veren öğretmenlere teşekkür etti.
     Acıları paylaşarak azaltmanın, sevinçleri de paylaşarak çoğaltmanın mümkün olduğunu ifade eden Pekel, İşte bugün burada sizlerin emeklerinizle bunun güzel bir örneğini görüyoruz. Sizleri bir kez daha bu anlamlı projeyi hayata geçirmenizden dolayı kutluyorum dedi.
    
     -Balıkesirde hakem ve gözlemcilere seminer-
    
     Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulunun Aralık ayı bölgesel semineri, Balıkesirde yapıldı.
     Kurtdereli Spor Salonundaki seminere Balıkesir Bölgesinde görev yapan hakem ve gözlemciler katıldı.
     İl eğitimcisi Akın Senger, seminerde, disiplin uygulamaları ve hareketli oyunda hakemin yer alması konularında, futbol maçlarından görüntüler eşliğinde sunum yaptı.
     Seminerin sonunda Balıkesir İl Hakem Kurulu Başkanı Gültekin Durmaz da hakem ve gözlemcilerden beklentilerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırmadan kısa kısa... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER