Bandırma Belediye Başkanı Pekel:

Bandırma Belediye Başkanı Pekel: -Çevre düzenleme çalışmalarımızı da tamamlayarak Bandırmaya yakışan, halkımıza yakışan bir hal binasını ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Çevre düzenleme çalışmalarımızı da tamamlayarak Bandırmaya yakışan, halkımıza yakışan bir hal binasını ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz dedi.
     Bandırma Belediyesi Meyve ve Sebze Halini ziyaret eden Pekel, bakım-onarım çalışmalarını yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Pekel, uzun yıllar ihmal edilen hali bölgeye ve Bandırmaya yakışan bir görünüme kavuşturmak istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     İlk Belediye Başkanlığı dönemimde yapımını başlattığımız ve sonrasında dönemin Belediye Başkanı Durgut Ergin tarafından tamamlanarak halkımıza hizmet veren Meyve ve Sebzeciler Halimiz, aradan geçen 20 yılın ardından bakımsız ve atıl bir görünüme dönüştü. Kentimizde başta pazarcı esnafımız olmak üzere müstahsillere ve bu konuyla ilgili vatandaşlarımıza hizmet veren halimiz, doğa koşulları ve gerekli özenin gösterilmemesiyle atıl bir duruma dönüştü. Özellikle AVMnin hizmete alınmasıyla bu bölgede görüntüsüyle bizlerinde onaylamayacağı bir durum oluştu. Bizler de Bandırma Belediyesi olarak bu kötü görüntünün önüne geçmek amacıyla Meyve ve Sebzeciler Halimizde bakım ve onarım çalışmalarımızı başlattık. Bu çalışmalarımızla birlikte çevre düzenleme çalışmalarımızı da tamamlayarak Bandırmaya yakışan, halkımıza yakışan bir hal binasını ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz. Ekiplerimizde bu amaç doğrultusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bandırma Belediye Başkanı Pekel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER