Bandırma Ticaret Odası seçimlerine doğru

Bandırma Ticaret Odası seçimlerine doğru -Oda Başkanı Kocaman: Odamız üyelerinin sağduyularını kullanarak, en iyi meclisi seçeceklerine inanıyorum


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Ticaret Odası (BTO) Başkanı Osman Kocaman, meclis ve yönetim kurulu seçimlerinin yaklaştığını belirterek, Odamız üyelerinin sağduyularını kullanarak, en iyi meclisi seçeceklerine inanıyorum dedi.
     Kocaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerde tüccar ve sanayicilerin oy kullanırlarken, sağduyularının ve vicdanlarının sesini dinleyerek hareket edeceklerine inandığını söyledi.
     Başkanlığımdaki Bandırma Ticaret Odasının nereden nereye geldiği, Türkiyede, TOBB camiasında ve uluslararası platformlarda Bandırmamızı nasıl temsil ettiği ve şehrimizin gelişimine kattığı vizyonu kamuoyunun takdirine bırakıyorum diyen Kocaman, bütün bunların ekip çalışmasıyla olduğunu anlattı.
     Bu hizmet çıtasının daha da yukarıya çekilmesi ve var olan projelerin sürdürülmesi için yine uyumlu bir ekip çalışmasının gerektiğini belirten Kocaman, Seçimde, oy kullanmak için sandık başına gelecek üyelerimizin, her çeşit baskı ve hesaptan uzak şekilde, kalpleri ve vicdanlarıyla baş başa, odamızın başarı çıtasını daha da yükseğe taşıyacak meclis üyeleri için sağduyularıyla oy kullanacaklarından, tercihlerini doğru yapacaklarından kuşku duymuyorum diye konuştu.
    
     -Seçimler 26 Şubatta yapılacak-
    
     BTOnun meslek komiteleri ve meclis üyeleri için seçimler, 26 Şubatta yapılacak. Her iki seçim için de tek oy pusulasının kullanılacağı seçime, 12 meslek grubu katılacak. Seçimin ardından 5 Mart tarihinde ise meclis üyeleri, odanın yönetim kurulunu seçecek.
     Yaklaşık bin 600 üyesi bulunan BTOda kaç üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu ise listelerin 5 Şubatta İlçe Seçim Kuruluna teslim edilmesinin ardından ortaya çıkacak. Ayrıca seçimde yeni meclis ve yönetim kurulunun kaç kişiden oluşacağı da belirlenecek.
     Bandırma Ticaret Odasında halen mecliste 31, yönetim kurulunda ise 9 kişi görev yapıyor.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bandırma Ticaret Odası seçimlerine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER