Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret AŞnin olağan

Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret AŞnin olağan genel kurulu -Yönetim kurulu başkanlığına Bülent Bican seçildi


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret AŞnin yönetim kurulu başkanlığına Bülent Bican seçildi.
     İlçede şehir içi ulaşım hizmetlerini 5 yıldır devam ettiren Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret AŞnin olağan genel kurulu Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün Salonunda yapıldı.
     Divan başkanlığını Ragıp Salih Ünsalın yaptığı genel kurulda, 2011-2012 yılı gelir-gider raporlarının okunması ve oylanmasının ardından, 2013 yılı tahmini bütçesi görüşüldü. Görüşmeden önce açıklama yapan Bican, 97 ortak, 108 hissedarlı Bandırma Ulaşım Hizmetleri AŞ büyük bir ailedir. Çoluk çocuğumuzun rızkını kazandığımız bu şirkette acısıyla, tatlısıyla 5 yıl geçirdik. Şirketimiz her geçen gün biraz daha büyüyor. Büyürken de güçleniyor dedi.
     Toplantıya katılan Belediye Başkanı Sedat Pekel ise şirketin Bandırma için yaptığı hizmetlerin küçümsenmeyeceğini belirterek, Bandırma Belediyesi olarak şirketle iyi diyalog içinde ilçeye en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından yapılan seçimde mevcut başkan Bican 97 ortağın 92sinin oyunu alarak 2 yıl daha yönetim kurulu başkanlığına seçildi.
     Yönetim kurulu ise Recep Sayar, Ayhan Soylu, Özge Alp ve Servet Toygardan oluştu.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret AŞnin olağan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER