Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig -Buca Belediye Başkanı Tatı: -Bucaspor yeniden Süper Lige çıkacak ve uzun yıllar Türk futboluna yeni gençler kazandıracak kapasitededir


İZMİR (A.A) - Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Bucasporun yeniden Süper Lige çıkacağını belirterek, kulübün uzun yıllar Türk futboluna yeni gençler kazandıracak kapasitede olduğunu bildirdi.
     Tatı, yazılı açıklamasında, Bucasporun bu yıl da hedefinin Süper Lig olacağını, bu hedef doğrultusunda yapılan genel kuruldan Mehmet Bektur başkanlığında beraberlik içinde bir yönetim çıktığını belirtti.
     Bucaspordan istifa ettiğini açıklayan Futbol Akademisi kurucusu Seyit Mehmet Özkanın yıllarca Bucaspora emek verdiğini ifade eden Tatı, açıklamasında şunları kaydetti:
     Ancak, son tartışmalar Bucaspora güç vermekten uzaktır. Ben sayın Seyit Mehmet Özkanın da Bucaspora güç vermeye devam edeceğine inanıyorum. Bu tartışmaların geride bırakılarak önümüzdeki sürece odaklanmamız kaçınılmazdır. Sayın Başkan Mehmet Bektur ve yönetim kuruluna Süper Lig hedefi doğrultusunda desteğim sürecektir. Taraftarlarımızın da bu yıl kulübümüze, yöneticilerimize ve sporcularımıza başarılı olmaları için gerekli desteği vereceğinden kuşkum yok.
     Bucaspor yeniden Süper Lige çıkacak ve uzun yıllar Türk futboluna yeni gençler kazandıracak kapasitededir. Bu inançla yönetimimizi ve taraftarlarımızı birlik olmaya çağırıyorum.
    
     -Onur Kurulu Üyesi Cemil Şeboy-
    
     Bucaspor Onur Kurulu Üyesi Cemil Şeboy da kulübün yoğun bakımda olduğu bir dönemde onur kurulu olarak Mehmet Bektura yaptıkları baskılar sonucunda Bekturun Bucaspora başkan olduğunu belirtti.
     Kulüp düzlüğe çıkmak üzereyken yeni bir kaos yaratmanın yanlış olduğunu kaydeden Şeboy, Böyle olması durumunda yıllarca verilen emekler boşa gider görüşünü ifade etti.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı / Musa Samur
     Yayıncı: Fazilet Özer

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER