Bank Asya, müşterilerini baklava, şeker ve çayla karşıladı

Bank Asya, müşterilerini baklava, şeker ve çayla karşıladı

Polis baskınıyla yönetimine el konulan Bank Asya'ya vatandaşların desteği devam ediyor. Dünden bu Antalyalılar Bank Asya şubelerine akın ederek AKP tarafından uygulanan algı operasyonunu boşa çıkarmayı sürdürüyor. Bank Asya Antalya şubesi de para yatırmak için bankaya gelen müşterilerine baklava, çay ve şeker ikram ederek onlara en iyi hizmeti vermeye çalışıyor.

Yapılan operasyonla bankadan mevduat çıkışı yapılmasının planlanmasına rağmen vatandaşlar bu oyunu bozdu. Antalya'da bankalarına sahip çıkan yüzlerce vatandaşlar dünden bu yana banka şubelerine gelerek para yatırmaya devam ediyor. Kimi başka bankalardan çektiği emekli maaşını yatırırken kimi de zor günler için bir kenarda tuttuğu paraları bankaya destek olmak için yatırdı. Neredeyse her yaş grubundan bankaya gelen müşteriler arasında bulunan çocuklar ise dikkat çekti. Dokuz yaşındaki Burak Turut da bunlardan biri. Turut, bankaya hesap açmak için geldiğini, buraya tercih etmesinin nedenin ise güvenli olması olduğunu söyledi. Annesinden aldığı okul harçlıklarını biriktirdiğini anlatan Turut, "Babamın yanında çalıştım. Hafta sonları bizi götürüyordu 5 euro veriyordu. Onlardan da biriktirdim. Bank Asya'ya destek için yatıracağım. 500 euro param var. Ben biriktirmek istiyorum. Bankaya destek olmak için yapıyorum. Kendim yaptım teşvik eden olmadı." dedi.

"AÇILIŞ VAR ZANNETTİM"

Bankada para yatırmak için sıra bekleyen Atiye Özkan da 2B arazilerinin parasını faizsiz bankacılık olduğu için Bank Asya'da biriktirdiğini söyledi. Daha önce de bankaya geldiğini ancak ilk kez şeker, baklava ve çay ikram edilerek karşılandığını belirten Özkan, "Ben de şaşırdım. 'Bir şey mi var, Açılış mı var?' diye. Normalde böyle bir şey yok." dedi.

KÜÇÜK BETÜL DE PARA YATIRMAK İÇİN BANKAYA KOŞTU

Babası İrfan Ergan'le birlikte bankaya gelen Betül Ergan da para yatırmak için bankaya gelenlerden. Baba Ergan, dün akşam televizyonlarda haberleri izlerken çocuğunun kendisine 'ben de gitmek, para yatırmak istiyorum' dediğini aktardı. Bank Asya üzerinde uygulanan algı operasyonu da değinen Ergan, "Ortada bir bilgi kirliği var. Batmış değil. El koymuş değil. Biz de müşteriler olarak bunun böyle olmadığını ispatlamak için herkes para yatırmak için geldi. Elinde avucundan en varsa bankaya yatırıyorlar. Biz bankanın arkasındayız." dedi. Ergan, bankada herkese ikramda bulunulmasının da Bank Asya'ya yakışan bir uygulama olduğunu söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Bank Asya, müşterilerini baklava, şeker ve çayla karşıladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER