Barhal Çayında kaybolan imamı arama çalışmaları

Barhal Çayında kaybolan imamı arama çalışmaları sürüyor


ARTVİN (A.A) - Yusufeli ilçesinde balık yakalamak için gittiği Barhal Çayında oğlu ile birlikte suya kapılarak kaybolduğu sanılan imamı arama çalışmaları sürüyor.
     İlçeye bağlı Balcılı köyünde, Barhal Çayında balık tutarken oğluyla birlikte suya düşerek kaybolan Yaşar Sarmanın bulunması için Çoruh Nehrinde yaklaşık 70 kilometrelik alanda, 29 kişilik ekiple çalışma yürütülüyor.
     Artvin Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, ikisi dalgıç olmak üzere 9 kişilik arama-kurtarma ekibiyle Deriner Barajı mevkisinde çalışmalarını yoğunlaştırırken, Yusufeli Kaymakamlığı tarafından oluşturulan 20 kişilik özel ekip ise Barhal Çayında arama çalışmalarına devam ediyor.
     İlçeye bağlı Balcılı köyünde yaşayan ve imam olan baba Yaşar Sarma (48), 28 Haziranda sabah namazının ardından çocuğu Recep Sarma (11) ile birlikte balık tutmak için Barhal Çayına gitmişti. Baba ile oğlunun geri dönmemesi üzerine yapılan aramada, çayın kenarında Recep Sarmanın cesedine ulaşılmıştı. Akıntıya kapılarak kaybolduğu sanılan Yaşar Sarma için arama çalışması başlatılmıştı.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Barhal Çayında kaybolan imamı arama çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER