Baro Başkanı Hacıeyüpoğlundan, Toçoğluna ziyaret

Baro Başkanı Hacıeyüpoğlundan, Toçoğluna ziyaret


SAKARYA (A.A) - Sakarya Barosu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlunu ziyaret etti.
     Hacıeyüpoğlu burada yaptığı konuşmada, hissedilen, çözüm odaklı ve sorunları çözen yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini belirterek, belediyeden destek beklediklerini söyledi.
     Birçok sorunu kucağında bulduğunu anlatan Hacıeyüpoğlu, Bu sorunlar bizden önceki yönetimlerin çözümü için emek verdiği sorunlardı. Biz de bu sorunları devraldık. Bunların başında gerçekten fiziki yetersizliği olan, herkesin yüzde yüz tartışmasız kabul ettiği bir adliye ve onun şehre olan uzaklığı diye konuştu.
     Sorunun çözümü için valilik ve belediyeden yardım isteyeceklerini anlatan Hacıeyüpoğlu, baroyu daha etkin kılacaklarını bildirdi.
     Toçoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçimi kazanan baro başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.
     Baro ile iyi ilişki içinde olduklarını kaydeden Toçoğlu, şunları söyledi:
     Bundan sonra da ilişkilerimizi en üst seviyede sürdüreceğimizi düşünüyorum. Tabii ki Sakaryada adliyenin sorunları, baronun sorunları hepimizin sorunlarıdır. Sayın başkanımızın da ifade ettiği adliye yerinin yapılanmasındaki sıkıntılar uzun süredir devam ediyor. İnşallah önümüzdeki dönem bu sorunları da hep birlikte çözeriz.
     Adalet mekanizmasına, adalet çalışanlarımıza her türlü desteği sağlamak konusunda hiçbir tereddütünüz olmasın. Her zaman yanınızdayız, sizinle beraberiz. İnşallah Sakarya için sizler de önemli çalışmalara imza atarsınız.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Baro Başkanı Hacıeyüpoğlundan, Toçoğluna ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER