Bartında Kent Ekonomileri Forumu düzenlendi

Bartında Kent Ekonomileri Forumu düzenlendi


BARTIN (A.A) - AK Parti Genel Merkezi Ekonomi İşler Başkanlığı tarafından uygulamaya konulan Kent Ekonomileri Forumunun Bartın oturumu yapıldı.
     AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, forumun açılışında yaptığı konuşmada, her kentin, kendi öz yeteneklerini keşfederek, mukayeseli üstünlüklerine dayanan, sürdürülebilir bir kalkınma stratejisiyle diğer illerden farkını ortaya koyma durumunda olduğunu söyledi.
     Forumunun, kentin ekonomik hamlesine imkan sağlayacak ve sistematik olarak desteklenebilecek vizyon proje fikirleri geliştirmeyi amaçladığını ifade eden Arslan, şunları kaydetti:
     "İstikametimiz yeni, güçlü ve öncü Bartın olacaktır. Artık merkezi hükümetler, kentlere doğrudan para aktarımı yerine, kentlerin farkındalıklarını ortaya çıkaran, proje bazlı destekler sunmak eğilimindedirler. Bartına özel en az 5 adet öne çıkan vizyon proje oluşturulup, danışma kurulumuz tarafından Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Numan Kurtulmuşa iletilecektir. Bu projeler hükümetimizce şehrimizin her açıdan gelişiminde dikkate alınarak desteklenecektir."
     AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Demirkoparanoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, Ticaret ve sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz ile iş adamları ve bazı meslek odası temsilcilerinin katıldığı forum, basına kapalı devam etti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Bartında Kent Ekonomileri Forumu düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER