Bartın Çevre Meclisi Sözcüsü Bayraktaroğlu:

Bartın Çevre Meclisi Sözcüsü Bayraktaroğlu: -Bartındaki köprülerin sağlamlığı konusunda tedirginiz


BARTIN (A.A) - Bartın Çevre Meclisi Sözcüsü jeoloji yüksek mühendisi Şevki Bayraktaroğlu, kentteki köprülerin sağlamlığı konusunda tedirgin olduklarını bildirdi.
     Bayraktaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte olası sel felaketine karşı köprülerin sağlamlaştırılmasıyla ilgili gerekli çalışmaların yapılmadığını öne sürdü.
     1998de yaşanan sel felaketi sonrasında taşkın koruma altyapısının onarım ve geliştirmesini kapsayan TEFER projesinin uygulandığını belirten Bayraktaroğlu, şöyle konuştu:
     Dünya Bankasından alınan krediler yerinde ve zamanında yapılmadığı için Çaycuma köprüsü çökmüş ve insanlarımız hayatlarını kaybetmiştir. Bartın, Çaycuma ve Filyos havzası içerisinde olan yerler yine sel felaketine maruz kalacaktır. Yine sağlam olmadığını düşündüğümüz, gördüğümüz, bildiğimiz, köprülerde göçmeler, çökmeler ve insan kayıpları olacaktır. Özellikle ilimizdeki köprülerin sağlamlığı konusunda tedirginiz. Bu durumu ortadan kaldırabilmek adına yetkililerin bu konuda biraz daha duyarlı olmasını istiyoruz.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı/Selim Bostancı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Bartın Çevre Meclisi Sözcüsü Bayraktaroğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER