Başarılı güreşçiden Belediye Başkanı Külcüye ziyaret

Başarılı güreşçiden Belediye Başkanı Külcüye ziyaret


ÇORUM (A.A) - Azerbaycanın Bakü kentinde düzenlenen şampiyonada 58 kiloda üçüncülük elde eden Çorum Belediyespor güreşçisi Selim Kozan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcüyü ziyaret etti.
     Geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleştirilen şampiyonada rakiplerine karşı iyi mücadele ederek 58 kiloda dünya üçüncülüğü elde eden başarılı sporcuyu makamında ağırlayan Başkan Külcü, son zamanlarda Türkiye ve Çorumda güreş sporu adına güzel işlerin ortaya konduğunu söyledi.
     Bu gelişmeler karşısında belediye olarak ellerindeki imkanlar ölçüsünde spora destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Külcü, Çorum Belediyesi olarak özellikle ata sporu güreşi yaşatmaya devam edeceğiz. Çorumda birçok sporcu Türkiye ve Dünya ölçeğinde büyük başarılar elde ediyor. Bundan sonrada bu başarıların devamının geleceğinin inancındayız. Belediye olarak niyetimiz bir takımı şampiyon yapmak değil, asıl görevimiz iyi sporcular yetiştirmektir diye konuştu.
     Güreş Federasyonu İl Temsilcisi Hüseyin Teke de, Çorum Belediyespor güreş takımının yaptığı çalışmalar ve elde edilen başarıların gelecek adına son derece umut verici olduğunu belirterek, bu çalışmalara büyük destek veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcüye teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından Başkan Külcü, Kozana başarı kupası takdim etti.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Başarılı güreşçiden Belediye Başkanı Külcüye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER