Başarılı sporculara ödül ayakkabı

Başarılı sporculara ödül ayakkabı


DENİZLİ (A.A) - Denizlide il genelinde Küçükler kategorisinde düzenlenen şampiyonada il birincisi olan Denizli Belediyespor bünyesindeki kız basketbol takımı oyuncuları, ayakkabıyla ödüllendirildi.
     Küçüklerde Cafer Sadık Abalıoğlu İlköğretim Okulunu 48-47 yenerek birinci olan kız basketbol takımı oyuncuları, şampiyonluk kupasını başkan Rüşan Uzunoğluna teslim etti. Başkan Uzunoğlu ise takımdaki sporculara basketbol ayakkabıları hediye etti.
     Ispartada 27-31 Martta yapılacak grup maçlarında Denizliyi temsil edecek sporcular, grup birincisi olmak için ellerinden geleni yapacaklarına dair Başkan Uzunoğluna söz verdi.
     Ispartada grup şampiyonu olmaları halinde bütün takıma isimlerinin yazılı olduğu forma hediye edeceğini belirten Uzunoğlu, Denizli Belediyesporu zirveye taşıyan genç basketbolcularımızla ne kadar övünsek azdır. Başarılarını karşılıksız bırakmadık ve en iyisinden spor ayakkabıları hediye ettik. Aynı başarıyı grup maçlarında da tekrarlayacaklarına inancımız tam dedi.
     Kulüpte düzenlenen törene, başkan yardımcıları Sait Özkan ve Akın Çelik, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Kaya, İhsan Altaş ve Ali Çimenin yanı sıra Denizli Belediyespor amatör branşlar sorumlusu Hüseyin Yılmaz ve Basketbol Takım Antrenörü Özgür Çelikkol da katıldı.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Emre Umurbilir
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Başarılı sporculara ödül ayakkabı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER