Başbakan Erdoğanın Elazığ ziyareti

Başbakan Erdoğanın Elazığ ziyareti -AK Parti Elazığ milletvekilleri, vatandaşları Başbakan Erdoğanın katılımıyla yarın gerçekleştirilecek Elazığ Havalimanı Yeni Terminal Binasının açılış törenine davet etti


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ AK Parti milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Şuay Alpay ve Faruk Septioğlu, vatandaşları Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın katılımıyla yarın gerçekleştirilecek Elazığ Havalimanı Yeni Terminal Binasının açılış törenine davet etti.
     AK Parti Elazığ İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan milletvekili Demirbağ, yeni terminal binasının yapımına 2005 yılında başladıklarını, ihale ve istimlaklerinin yapıldığını anımsattı.
     Demirbağ, 2004 aşağı yukarı bizim milletvekili olduğumuz ilk dönemdeydi. O zaman biliyorsunuz 900 metre olan bir pistimiz vardı, halen şu anda da duruyor. Daha sonra 3 bin 200 metrelik pist 2007 sonu itibariyle devreye girdi. Akabinde de havaalanı terminali inşaatına başlandı. Nasip olursa yarın Başbakanımız geldiğinde onu da hizmete açacak. 1 milyon yolcu kapasiteli. Her yönüyle büyükşehir terminallerini andıran bir hizmet binasına Elazığ kavuşmuş olacak dedi.
     Milletvekili Alpay ise Başbakan Erdoğanı, tüm Elazığlı vatandaşların aynı ev sahipliğiyle, sıcaklıkla ve samimiyetle karşılayacağını bildiklerini söyledi.
     Alpay, Bu sebeple de bu hizmetler doğrudan şehrin tamamına yapılmıştır. Onun için hepimiz ev sahibiyiz. Hepimiz için aynı paydaşlık söz konusu. Bu sebeple de biz hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün Elazığlı hemşehrilerimizi, kardeşlerimizi, dostlarımızı yarın Sayın Başbakanın katılımıyla gerçekleştirilecek havaalanı yeni terminal binasındaki açılış törenine bekliyoruz diye konuştu.
     Milletvekili Septioğlu da tüm vatandaşları havaalanına beklediklerini belirterek, Elazığımız her şeye layıktır. İnşallah daha güzel hizmetlere de bu şekilde birlik beraberlik içinde Elazığımızı kavuştururuz dedi.
     AK Parti İl Başkanı Mahir Sönmez de yarın 6 noktadan yeni terminal binasına ring hatlı sefer düzenlendiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğanın Elazığ ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER