Başbakan Erdoğan, cuma günü Denizliye gelecek

Başbakan Erdoğan, cuma günü Denizliye gelecek -AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci: -Sayın Başbakanımız Denizliye 10 yılda 22. defa geliyor


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın 10 yılda 22. kez Denizliye geleceğini söyledi.
     AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ile Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy, Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan ve parti yöneticileri, Denizli Belediyesi Geleneksel Türk Sporları Kompleksinde basın toplantısı düzenledi.
     Toplantıdan önce il kongresi ve toplu açılışların yapılacağı spor kompleksini gezen heyet, sahayı yerinde inceledi.
     Zeybekci, toplantıda yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğanın cuma günü il kongresine katılmak üzere Denizliye geleceğini belirterek, Sayın Başbakanımız Denizliye 10 yılda 22. defa geliyor. Tabii bu kongre bizim için, Denizlimiz için son derece önemli kongrelerden bir tanesi. Sayın Başbakanımızın Denizliye olan ilgisini gösterecek olan bir kongre ve açılış töreni olacak. Bütün Denizlililere verilmiş olan hizmetlerden duydukları memnuniyetin bir göstergesi olacak. Bunun bir Denizli meselesi olarak görülmesini istiyoruz. Sonuna kadar destek istiyoruz, illa ki destek istiyoruz. Türkiyede iddiamız, yaptığımız bu kongre ve açılışta bir numara olmak. Türkiyede stadyumda kongre yapan şehir biziz, 2006 yılında. Bugün de inşallah bunu daha ileri boyuta taşıyarak, muhteşem bir şov haline dönüştürmeyi de inşallah teşkilatımızla, belediyemizin de üstü gayretleriyle beraber gerçekleştireceğiz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan, cuma günü Denizliye gelecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER